خانه / آموزش Power BI ماکروسافت / درس بیست و هفتم – اندازه و کارت های تک عددی

درس بیست و هفتم – اندازه و کارت های تک عددی

معمولاً از visualization ها برای مقایسه دو یا چند مقدار مختلف استفاده می کنند. هر چند، گاهی اوقات ممکن است در طول گزارش خود، بخواهید یک شاخص کلیدی عملکرد(KPI) یا متریک را ردیابی کنید. روش انجام این کار در Power BI Desktop با یک Gauge   یا اندازه و یا با یک single number card یا کارت های تک عددی میسر می شود. برای ایجاد نمودار خالی هر کدام از آنها، نماد آن را از قسمت Visualizations انتخاب کنید.

در هنگام ساخت داشبورد و زمانی که بخواهید پیشرفت یک هدف خاص را بررسی کنید، Gauges  بسیار مفید هستند. برای ایجاد یک gauge، نماد آن را از قسمت Visualizations انتخاب کنید و فیلدی را که می خواهید ردیابی کنید در Value رها کنید.

https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/guided-learning/includes/media/3-9-create-gauges-cards/3-9_1a.png

Gauges به طور پیش فرض ۵۰٪ یا دو برابر Value ظاهر می شوند و دو روش برای تنظیم آن وجود دارد. برای تنظیم دینامیکی مقادیر ، فیلد ها را درMinimum ، Maximum و Target Value رها کنید. روش دیگر، برای تنظیم دستی دامنه ی gauge خود از گزینه هایvisual formatting استفاده کنید.

Card visualizations ها خیلی ساده عدد فیلم را به نمایش می گذارند.  Card visualizations برای کوتاه نگه داشتن عدد، به طور پیش فرض از display units استفاده می کنند. مثلاً :به جای “$۵,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰” از “$۵bn” استفاده می کنند.

از گزینه visual formatting برای تغییر واحد یا غیر فعال کردن کامل آن استفاده کنید.

https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/guided-learning/includes/media/3-9-create-gauges-cards/3-9_3.png

یکی از کاربردهای جالب کارت ها این است که از آن ها برای نمایش ارزش های سفارشی که با متن تلفیق یافتند، استفاده کنید. مثلاً در مثال قبلی ، با یک ارزش سفارشی، کارت شما می تواند توابع پیشرفته DAX را شامل شود و نتیجه را مثل عکس زیر نمایش دهد:

https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/guided-learning/includes/media/3-9-create-gauges-cards/3-9_4.png

منبع:

https://docs.microsoft.com/en-us/power-bi/guided-learning/visualizations?tutorial-step=9

درباره‌ی حمیدرضا بابازاده

تحلیلگر ارشد و متخصص هوش تجاری در اتریش هستم و تجربه کار بعنوان مشاور و مدرس BI در شرکتهای مختلف رو دارم . بیش از 1300 ساعت سابقه تدریس دوره های Python , Power BI و Microsoft BI را در آموزشگاه سماتک و مجتمع فنی تهران دارم .

همچنین ببینید

درس پنجاه – معرفی Power BI Mobile

برای پیگیری داده ها زمانی که در حال حرکت هستید، می توانید از یکی از اپلیکیشن لمسی موبایل Power BI برای دستگاه های اندروید، iOS و یا ویندوز استفاده کنید