خدمات

خدمات بانک اطلاعاتی

اگر بانک اطلاعاتی شما در SQL Server کُند است، با بهینه سازی بانک اطلاعاتی و رفع مشکلات فنی آن را به راحتی می‌توانید کُندی را برطرف کنید و یک سرعت ایدال داشته باشید. و نیازی به تغییر بانک اطلاعاتی نخواهید داشت.

بیشتر بخوانید »

پیاده سازی سیستم هوش تجاری

هدف نهایی سازمان از پیاده سازی هوش تجاری‌(BI) فراهم کردن شرایطی است که تصمیم‌گیری براساس اطلاعات و داده ها فراهم گردد.هوش تجاری‌(BI) به سازمان‌ها کمک می‌کند داده‌های درست را در زمان مناسب در اختیار تصمیم‌گیران قرار دهند.

بیشتر بخوانید »

آموزش آنلاین Power BI و DAX

آموزش powerbi

آموزش آنلاین Power BI و DAX بصورت کاملا کاربردی توسط مدرس مجتمع فنی تهران و سماتک انجام میشود, همچنین میتوانید از آموزش های رایگان power bi موجود در سایت نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید »

آموزش Power BI

درس هفتاد و نهم – کار با تاریخ شمسی

برای محاسبات برمبنای تاریخ شمسی حتما از جدول DimDate استفاده کنید و یک ستون محاسباتی مانند ستون ShamsiMonth_Counter به آن اضافه کنید. این یک ستون عددی بصورت افزایشی است که هر ماه در تمام سالها یک عدد یکتا میگیرد. بطور مثال در محاسبات ممکن است که نیاز باشد برای جمع …

بیشتر بخوانید »

درس هفتاد و پنجم – دوره ای بر Filter Context

در جلسات قبل آموختیم که : ستون محاسباتی بعد از تولید شدن داخل Data Model قرار می گیرد و حجمی از دیتا مدل اشغال می کند. بعد از هر Refresh منابع داده ای ، ستون های محاسباتی، از اول مجدد حساب می شوند. در نتیجه تعداد ستون های محاسباتی با …

بیشتر بخوانید »

درس هفتاد و هشتم – AllSelected

تابع AllSelected : از ستونی که در AllSelected قرار داده ایم ، همه Item ها را رد میکند(ایگنور میکند) به جز Item های انتخاب شده. فرض کنید در این قسمت December و February را انتخاب میکنیم. درصد هایی که اینجا میبینیم ، بر مبنای ماه های کل سال است. اگر …

بیشتر بخوانید »

درس هفتاد و چهارم – استفاده از نام ستونها در اسلایسر

یک تکنیک که میتونه در طراحی سریعتر داشبوردها به شما کمک کنه , استفاده از نام ستونهای محاسباتی بعنوان آیتمهای اسلایسر هست تا بدون نیاز به استفاده از بوک مارک و ویژوالهای بیشتر , value و مقدار نمایشی در ویژوال رو تغییر بدید.

بیشتر بخوانید »

درس هفتاد و سوم – Fuzzy Merge

merge

fuzzy merge کاربرد جالبی میباشد که پاور بی آی می تواند ستونها با مقادیر مشابه از لحاظ ظاهری را طبق الگوریتمی شناسایی کند و با هم merge کند. درواقع برای حالتی که مقادیر ذاتا یکسان هستند ولی به شکل متفاوت مقداردهی شده اند.

بیشتر بخوانید »

درس هفتاد – Schedule refresh

Schedule refresh

Schedule refresh فقط برای حالت import در بانکهای رابطه ای استفاده می شود. و برای فایهای اکسل نمی باشد. بدین ترتیب می توانید یک برنامه جهت رفرش اطلاعات تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید »

آموزش Microsoft BI

درس پنجم – سایر ویژگی های انبار داده

درس پنجم - سایر ویژگی های انبار داده

سایر ویژگی های انبار داده : در ادامه تعریف Data warehouse بخشی داشتیم که میگفت انبار داده باید Non Volatile باشد یا به اصطلاح ماندگاری داشته باشد. حال بررسی که میکنیم که این ماندگاری به چه معناست. ماندگاری داده : در یک انبار داده باید تاریخچه کلی تغییرات داده های …

بیشتر بخوانید »

درس چهارم – انبار داده یا Datawarehouse چیست

درس چهارم - انبار داده و ویژگی های آن

انبار داده چیست ؟ در این ویدیو میخواهیم که یک سری توضیحات در مورد انبار داده بدهیم که درک آن از اهمیت بالایی برخوردار است. برای طراحی یک انبار داده خوب نیاز به آگاهی کامل از چیستی و ویژگی های آن داشته باشیم. در بحث تئوری در مورد DWH دو …

بیشتر بخوانید »

درس دوم – مراحل فنی پیاده سازی سیستم هوش تجاری

مراحل پیاده سازی هوش تجاری از نگاهی دیگر

مراحل پیاده سازی هوش تجاری : اگر مرحله Define را فاکتور بگیریم ، میتوانیم سه مرحله دیگر یعنی Integrate ، Analyze و Visualize را به صورت پنج مرحله تصویر بالا نشان دهیم. مرحله اول مشخص کردن دیتاسورس های مختلف نظیر اکسس و دیتابیس و اکسل.   مرحله دوم ETL Tools …

بیشتر بخوانید »

درس اول – مفهوم هوش تجاری

درس اول - مفهوم هوش تجاری

مفهوم هوش تجاری : هوش تجاری مجموعه ای از روش ها ، نرم افزار ها ، الگوریتم ها و فرآیند ها است که به ما کمک می کند از روی دیتا و حجم اطلاعات خام زیادی که داریم ، به یک دانش و بصیرتی در مورد کسب و کار برسیم …

بیشتر بخوانید »